Empower Zhvillim Personal dhe Profesional Sipërmarrje UK-Albania Tech Hub - mundësia që biznesi juaj (start-up) të kalojë në...

UK-Albania Tech Hub – mundësia që biznesi juaj (start-up) të kalojë në një fazë të re zhvillimi

UK-Albania Tech Hub, program i mbështetur nga Ambasada Britanike në Shqipëri ka hapur thirrjet për aplikim të sipërmarrësve (start-up), me afat deri në dt. 18 Tetor 2019.

Ky program është një mundësi ideale që sipërmarrës nga vende ballkanike të mund të bëhen pjesë e një cikli trajnimesh nga profesionistë të jashtëm që kanë kontribuar për zhvillimin profesional të stafeve të kompanive më të njohura në botë si Facebook, Google, Amazon, etj. Programi, gjithashtu, i krijon mundësinë sipërmarrësve më të talentuar, përmes një procesi seleksionimi, të kenë mundësi të shkojnë në Londër për të fituar kontakte të reja me investitorë potencial, drejtues kompanish dhe klientë të synuar.

Kostot e programit UK-Albania Tech Hub financohen 100% nga Ambasada Britanike në Shqipëri, e cila merr përsipër gjithashtu të lehtësojë procesin e aplikimit për viza.

Ky është viti i 3-të i organizimit të këtij programi. Mund të përmendim dy start-upe të suksesshme, pjesë e këtij programi në vitin 2018, të cilat fituan njohuri e kompetenca praktike për tu zhvilluar më tej, si NeoAds, themeluar nga Elton Saliaj, dhe Spontan Creative Media, themeluar nga Dario Rexhollari. Të dy sipërmarrësit i janë mirënjohës këtij programi i cili ju krijoi mundësinë të përfitojnë nga përvojat më të mira perëndimore të konceptimit dhe zhvillimit të biznesit, e njëkohësisht të shtojnë kontakte e partneritete të reja me drejtues, biznese e facilitatorë që operojnë në Angli.

Për të mësuar më tepër rreth këtij programi ju nxisim të vizitoni linkun (kliko)

Empower Team
Empower Teamhttp://www.empowermag.al
Empower Team kujdeset të publikojë artikuj të përzgjedhur që i shërbejnë 100% karrierës, rritjes personale dhe zhvillimit profesional.

Must Read

Nis kursi i parë i programimit “Java from Scratch” nga SDA Albania në partneritet me Protik dhe AADF

Software Development Academy në bashkëpunim me Qendrën Protik dhe Fondacionin Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) dhe në partneritet me Bashkinë e Tiranës dhe Agjensinë Kombëtare...

Si të ndalojmë krahasimin me të tjerët në rrugën drejt arritjes së qëllimeve

“Krahasoje veten më shumë me të tjerët" është një nga këshillat që asnjeri nuk ka nevojë ta dëgjojë. Pse? Sepse krahasimi i vetes me të tjerët...

Intervistë me Suela Tuci / Organizimi i eventeve online, sfidat dhe mundësitë

"Kam mësuar se njerëzit do të harrojnë atë që u keni thënë, do të harrojnë atë që keni bërë për ta, por kurrë nuk...

6 këshilla praktike për menaxhimin efektiv të burimeve njerëzore në kompanitë tuaja

"Më pëlqen të ndihmoj të tjerët“ dhe "Jam një person i orientuar nga njerëzit’’ janë dy arsye të zakonshme që profesionistët e Burimeve Njerëzore...

A. Guterres (OKB): të mësojmë nga kjo krizë pandemie për t’u ringritur më të fortë

COVID-19 po i sulmon shoqëritë në thelbin e tyre, duke marrë jetë dhe duke cënuar jetesën. Sipas Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), efektet potenciale në...

Fuqizoni vetveten!

www.empowermag.al është platforma #1 dixhitale dhe e vetme në Shqipëri dedikuar karrierës dhe zhvillimit personal e profesional.