Rreth Empower

Empower Magazine Albania u themelua me zemër në Tiranë si media dixhitale që fokusohet në çështje të zhvillimit personal, rritjes profesionale dhe fuqizimit të sipërmarrjes dhe biznesit.

Në ditët e sotme, ku njerëzit duket se e kanë humbur motivimin për të ndërtuar karrierë, për të punuar me krenari dhe/ose dëshirën për të sjellë më të mirën nga vetja, ne synojmë të identifikohemi si media e duhur e munguar që synon të trajtojë informacion të dobishëm që i shërben rritjes dhe suksesit personal e profesional.

Nëse jeni duke e lexuar këtë do të thotë që interesi juaj nuk mungon. Ne këtë e lexojmë si përgjegjësi për t’ju ofruar më të mirën tonë. Ne do të ishim shumë të lumtur të mësonim rreth përvojës tuaj si lexues. Është e mirëpritur çdo pyetje, koment apo sugjerim për bashkëpunim.

Na kontaktoni në:
  +355 69 98 11 925
  [email protected]
  Rr. Kavajës, 1023, Tiranë