Rreth www.empowermag.al

Themeluar me zemër në Dhjetor 2018 si platforma e parë dixhitale shqiptare që i dedikohet 100% karrierës, rritjes personale dhe zhvillimit profesional. Sot, www.empowermag.al konsiderohet komuniteti nr.1 on-line me mbi 10 mijë persona të cilët fuqizohen çdo ditë me informacion të përzgjedhur, profesional, edukativ dhe motivues.

Na kontaktoni për çdo pyetje a rekomandim me e-mail në [email protected]