Home Books Shitësi i këpucëve nga Phil Knight

Shitësi i këpucëve nga Phil Knight

L1,800.00

Categories: ,

Description

Një histori jete e vështirë, emocionuese dhe frymëzuese me protagonist kryesor Phil Knight, themeluesin e kompanisë ndërkombëtare “Nike”. Në këtë libër do keni mundësinë të njiheni e të mësoni nga guximi, përvoja, sfidat dhe dedikimi i Phil në rrugën e biznesit. Phil na kujton se sa e rëndësishme është të nisësh dhe vijosh udhëtimin me njerëzit e duhur. Ishin marrëdhëniet njerëzore me ish-tranjerin e tij gjaknxehtë dhe karizmatik, Bill Bowerman, dhe me punonjësit e tij të parë, një grup i ç’organizuar jokonformistësh dhe intelektualësh, që krijuan zemrën dhe shpirtin e kompanisë.

Regjistrohuni TANI! Eksploroni dhe fuqizoni potencialin tuaj!

www.empowermag.al është platforma #1 dixhitale dhe e vetme në Shqipëri dedikuar karrierës dhe zhvillimit personal e profesional.