Home Books Pushtet i pakufishëm nga Anthony Robbins

Pushtet i pakufishëm nga Anthony Robbins

L1,800.00

Categories: ,

Description

Përmes këtij libri fantastik, lexuesi do të mund të mësojë shumë thjeshtë se si do të ndryshojë gjendjen emocionale, si të përgatitet për situata të caktuara, si të kultivojë disiplinën dhe si të kujdeset për rritjen personale dhe zhvillimin profesional. Ky libër është një udhëzues praktik për të arritur përformancën tuaj më lartë, për të marrë vendime të zgjuara, për të fituar liri financiare dhe për të siguruar bashkëpunimin e të tjerëve.

Regjistrohuni TANI! Eksploroni dhe fuqizoni potencialin tuaj!

www.empowermag.al është platforma #1 dixhitale dhe e vetme në Shqipëri dedikuar karrierës dhe zhvillimit personal e profesional.