Home Fashion Explore Yourself

Explore Yourself

L1,700.00

Categories: ,

Description

Kjo bluzë është një shtysë më shumë drejt njohjes së vetëvetes dhe eksplorimit të saj. Eshtë e rehatshme në ngjyrë dhe tërheqëse me design minimalist, për djem e vajza. E realizueshme në ngjyra dhe përmasa të ndryshme. Material cilësor 100% pambuk.

Fuqizoni vetveten!

www.empowermag.al është platforma #1 dixhitale dhe e vetme në Shqipëri dedikuar karrierës dhe zhvillimit personal e profesional.