Home Books Babai i pasur, babai i varfër nga R. Kiyosaki

Babai i pasur, babai i varfër nga R. Kiyosaki

L1,400.00

Categories: ,

Description

Libri i duhur që ju ngacmon ndërgjegjen financiare dhe ju udhëzon se si duhet të trajtohen investimet tuaja në të ardhmen. Autori R. Kiyosaki detajon eksperiencën e tij personale me babanë e tij të vërtetë (i varfër) dhe babanë e mikut të tij më të mirë (i pasur). Të dy ata ndihmuan në formimin e perspektivës së tij mbi financat dhe e bënë atë të bëhet autori më i mirë dhe trajneri financiar që ai është sot.

Regjistrohuni TANI! Eksploroni dhe fuqizoni potencialin tuaj!

www.empowermag.al është platforma #1 dixhitale dhe e vetme në Shqipëri dedikuar karrierës dhe zhvillimit personal e profesional.