Njihuni me skuadrën

Kush jemi?

Së bashku ne kujdesemi që empowermag.al të fuqizojë lexuesit e saj për të arritur më të mirën nga vetja në rrafshin personal dhe profesional.

Në suksesin e kësaj media kontribuojnë Jona Koruti, Martina Mesha, Fabiana Zeneli, Tea Sulo, Aldo Valisi, Hersli Kaso, Kristi Kumria, Edit Qyra dhe Oltjon Valisi.

Ne besojmë se secili prej nesh përfaqëson një personalitet të veçantë, dhe si skuadër në www.empowermag.al ne bëhemi edhe më të fortë, krijues dhe unikë!

Nëse ju dëshironi të jeni pjesë e skuadrës sonë na shkruani në [email protected].