Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

< Tech Her Happy /> event special dedikuar femrave të apasionuara pas teknologjisë

February 15 @ 10:30 am - 1:30 pm

Dev Summit në bashkëpunim me TechSpace sjell eventin special <Tech Her Happy /> dedikuar vajzave dhe grave të apasionuara pas fushës së teknologjisë.

Për rreth 3 orë aktivitet pjesëmarrësit do të kenë mundësi të informohen e frymëzohen nga historitë dhe eksperiencat personale të 4 folësve të spikatura në fushën e teknologjisë si:

  • Aida Ymeri – Team Leader, Software Developer
  • Arjodita Mustali  – International Speaker, Business Entrepreneur
  • Blerina Nasto – Team Leader, Solution Architect
  • Alisa Kike – Human Resources Manager

Eventi ka si qëllim të tregojë se “femrat munden” të jenë shumë të sukesshme në fushën e teknologjisë, të afta për të koduar, të zhvilluar dhe dizenjuar produkte të IT.

Pjesëmarrësit do kenë mundësi të përfshihen në diskutim e të kontribuojnë me pyetje lidhur me çështje në interesin e tyre si psh. rreth programimit, hapat që duhet të ndjekin për të nisur karrierën në IT, teknologjitë që rekomandohen të njihen e posedohen, apo dhe informacion mbi tregun e punës në fushën e teknologjisë së informacionit, etj.

Eventi do të zhvillohet me dt. 15 Shkurt 2020, ora 10.30-13.30 në #TechSpace.

Pjesëmarrja mundësohet pa pagesë.

Info shtesë: /devsummits.com

Details

Date:
February 15
Time:
10:30 am - 1:30 pm
Event Tags: