Fjala ju fuqizon ose ju fundos! Si të jeni të patëmetë...

Fjala nuk është thjesht një tingull, apo një simbol i shkruar. Fjala është forcë; ajo është fuqia që ju keni për të shprehur dhe...

Të menduarit pozitivisht, një faktor kryesor për arritje personale

A po të pengon në rrugën tënde drejt suksesit një qëndrim mendor negativ? Nëse po, është koha të ndryshosh. Personi që mendon negativisht e...

Si të fuqizojmë vendosmërinë dhe kreativitetin duke qëndruar të frymëzuar

Frymëzimi është në thelb të suksesit personal dhe profesional. Një njeri pa frymëzim nuk mund të arrijë rezultate të mëdha. Frymëzimi ju ndihmon të...

5 strategji efektive që ju ndihmojnë të arrini sukses personal

Lisa Stephenson, autore e librit “Read Me First” dhe themeluese e kompanisë ndërkombëtare të konsulencës “Who Am I Projects” rekomandon 5 mënyra që ju...

Fuqia për të ndikuar është faktor kyç i suksesit në karrierë

Shumë njerëz mendojnë se ndikimi apo influenca ka të bëjë vetëm me shitjet apo marketingun. Në fakt, në çdo pozicion pune, ndikimi nevojitet për...

Si të jeni një bashkëbisedues i këndshëm?

Në ditën e sotme, shumica e njerëzve zgjedhin të duket interesant në sytë e të tjerëve duke i kushtuar një rëndësi dhe vëmendje të...

9 këshilla si të rrisni mundësitë për sukses në sipërmarrjen tuaj

Për të pasur sukses në biznes sot, duhet të jeni fleksibël dhe të keni aftësi të mira planifikimi dhe organizimi. Shumë njerëz fillojnë një...

4 këshilla praktike si të përmirësojmë komunikimin me stafin

Hjalmar Gislason, themelues dhe CEO i GRID, shkruan për Harvard Business Review rregullat e tij që e ndihmojnë të komunikojë në mënyrë efektive me skuadrën....

Si të frymëzojmë të tjerët duke përdorur formulën DAC?

Pse frymëzimi i punonjësve është çelësi kyç i suksesit të një kompanie? Thënë thjesht, aftësia për të frymëzuar të tjerët mundëson gjithë dëshirën e...

7 tiparet e përbashkëta të njerëzve të suksesshëm sipas Tony Robbins

Suksesi nuk vjen aksidentalisht! Dallimi midis njerëzve që arrijnë rezultate pozitive dhe atyre që nuk ia dalin dot, s’ka të bëjë me rrokullisjen fatlume...