Empower Team

Editor in chief

Empower Team kujdeset të publikojë artikuj të përzgjedhur që i shërbejnë 100% karrierës, rritjes personale dhe zhvillimit profesional.

Latest Articles

11 këshilla praktike për menaxhimin efektiv të kohës

Menaxhimi i kohës ka të bëjë me përdorimin efektiv të kohës tuaj. Si e tillë ajo kërkon planifikim, përmbajtje të planit dhe disiplinë. Sipas parimit...

9 këshilla se si mund të kapërcejmë frikën e të folurit në publik

Frika e të folurit në publik, renditet si frika e dytë më e zakonshme pas frikës së vdekjes. Në këtë artikull, të publikuar nga...

Vlerat njerëzore janë marrëveshja juaj më e rëndësishme në jetë

Janet Daughtry, trajner i certifikuar në fushën e zhvillimit profesional dhe autor i librit “Living A Great Life” shprehet se vlerat janë në themel...

Nuk është niveli i arsimit apo talenti juaj që përcakton suksesin

Përsosmëria nuk është një aftësi, është një qëndrim. - Ralph Marston Janet Daughtry, trajner i certifikuar në fushën e zhvillimit profesional dhe autor i librit...

8 mënyra mbreslënëse për të nisur letrën tuaj të motivimit

Hyrja e letrës së motivimit duhet të jetë tërheqëse. Sipas Caroline Forsey, egzistojnë 8 mënyra për të arritur vëmendjen e punëdhënësit, si vijon: Vendosni...

7 mësime mbi udhëheqjen e projekteve nga eksperti ndërkombëtar P. Hodgkins

Paul Hodgkins, udhëheqës frymëzues, trajner dhe konsulent me mbi 30 vjet përvojë ndërkombëtare në menaxhimin e projekteve dhe programeve të biznesit ishte i ftuar...

4 arsye pse njerëzit nuk i ndjekin ëndrrat e tyre

Steve Tobak, konsulent e trajner i mirënjohur në fushën e menaxhimit/udhëheqjes dhe autor i librit “Real Leaders Don't Follow” shprehet se egzistojnë të paktën...