11 mënyra praktike si të zhvilloni disiplinën e përditshme

Është gjithmonë e më e vështirë të jesh i disiplinuar në një shoqëri që kërkon kënaqësi të menjëhershme. Ne shqetësohemi që të ndihemi mirë tërë kohën dhe kërkojmë kënaqësi të menjëhershme, qoftë kjo një makinë e re, një udhëtim ekzotik apo një partner i ri. Qëllimet tona afatgjata nuk janë më aq të rëndësishme. Ne … Continue reading 11 mënyra praktike si të zhvilloni disiplinën e përditshme